spring / summer

col·lecció 2019

Blanc, rosa i beix són els colors que pinten tots els estampats d’aquesta col·lecció. Llisos, amb ratlles, textures o figures geomètriques decoren els estampats de cadascuna de les peces. La col·lecció tracta de mostrar una llar càlida però amb un toc glamurós que amb la neutralitat del rosa pàl·lid, aporta feminitat a l’ambient.

El cotó és el protagonista d’una roba de llit agradable i suau. Els cobrellits i els llençols en blanc, gris i tons maquillatge omplen el dormitori d’elegància i feminitat.

La primavera arriba al saló en forma de coixins amb estampats florals, combinats amb delicats coixins bàsics de tons suaus.

La decoració de la taula també es torna declicada i femenina amb tots els complements de taula i cuina a joc, en tons maquillatge i blancs.

Els colors de les tovalloles, barnussos, catifes i sabatilles de bany donen un toc glamurós i a la vegada delicat a la decoració del bany.

La col·lecció Natural Beauty ens porta una alenada d’aire fresc amb una paleta de colors tranquil·la, espiritual i ben contrastada, que va des del blanc més pur al antracita més elegant i acollidor. Barreja de matisos ètnics que ens brinden energia vital per viure amb més intensitat la nostra llar. Tèxtils frescos, amb una bellesa natural que decoren tots els espais de la casa.

En aquesta col·lecció podràs trobar fundes nòrdiques, llençols i cobrellits en colors beix, blancs i grisos, combinats amb originals fundes de coixí.

Per una decoració ètnica la col·lecció Natural Beauty aposta per fundes de coixí amb serells, i teixits amb estampats de ratlles.

Els complements de cuina són colorits, per a que els teus dinars d’estiu siguin encara més divertits.

Blau, blau, blau i més blau combinat amb blanc i tons pedra són els colors estrella de la col·lecció més fresca d’aquest estiu.

Els ambients i racons respiren serenitat, calma i frescor. D’aquest text es barregen els tèxtils amb mobles de fusta naturals, creant espais tranquils i relaxants.

Els cobrellits de piqué en tons blancs, grisos i blaus decoren el dormitori d’una manera més delicada i femenina.

La vida a l’exterior també s’omple de blau. Fundes de coixí amb delicats estampats geomètrics combinades amb tons bàsics aporten frescor i serenitat.

Els complements de cuina són colorits, per a que els teus dinars d’estiu siguin encara més divertits.

Després d’un bany relaxant o una dutxa ràpida res millor que envoltar-te de suaus tovalloles o barnussos de 100% cotó.

Fotografies realitzades a l’Hotel Arrey-Alella. www.hotelarreyalella.com

beachwear

Un estiu fresc i ultralleuger amb La Mallorquina.
Aquest estiu presentem textures vaporoses i lleugeres en la nova col·lecció Beach SS19.

Textures fluïdes i teixits lleugers ens aporten una sensació de benestar i frescura als dies més calurosos de l’any, a la vegada que ens doten d’un toc sofisticat en qualsevol entorn o situació.

Els colors que marquen aquesta col·lecció són els blaus marins, els verds, el blanc, colors “aqua” com són el turquesa o maragda i el corall. Tonalitats que combinen i potencien les sensacions tan esperades de vacances, desconnexió, comoditat i pau.