fall / winter

col·lecció 2020

Els colors de la natura inspiren aquesta col·lecció: verd, marró, beix, gris i lli. Combinats entre ells creen una llar càlida, relaxada i amb un toc boho. Tots els llençols i fundes nòrdiques són de cotó 100%, natural i molt transpirable. S’acompanyen de suaus mantes i plaids.

Bonics coixins amb brodats d’inspiració ètnica donen personalitat al saló. Trobem marrons, beix, negres i grisos en els complements que decoren el saló; suaus catires i mantetes de sofà.

Taules i cuines que ens recorden a una llar al camp, amb tradicionals cuadres vichy, atemporals i casolans. També trobem dissenys amb petites i delicades flors. Tots els complements en colors suaus i tranquils.

Tovalloles suaus i esponjoses de 100% cotó, en tons verds i beix, també omplen d’estil natural el bany.

<

fall / winter

col·lecció 2020

Un dormitorio viu i original, amb una interessant elección de colors: blaus, taronges, rosats i verds.

Mantes vellutades i edredons molt femenins. Els llençols són de cotó percal, suaus, transpirables i de gran qualitat.

El saló s’omple de tons vibrans, una combinación perfecta i original de coixins ocres, beix i grisos. També el costat femení està present en una col·lecció de coixins en tons rosats, combinats amb plaids de delicats estampats.

Una col·lecció per la taula amb tovalles i caminsde taula en cotó i amb originals serrells. La taula d’aquesta col·lecció també es vesteix de blau grisós, una aposta serena i atemporal.

Tovalloles suaus i esponjoses de 100% cotó en tons blaus i verdosos que donen vida al bany. Tovalloles bàsiques o amb bonics serells.

fall / winter

col·lecció 2020

Un hivern de colors sobris defineix la col·lecció Wintertime. Una decoración sofisticada i amb un cert aire masculí.


Mantes i edredons en tons grisos amb boniques costures i llençols de cotó en tons liles, vi i verds.
Al saló també predominen els colors foscos a plaids i coixins, combinats amb tons beix i lli.

Els colors verds i grisos també vesteixen la taula. Tovalles antitaques molt pràctiques i combinables. Trobaràs tot tipus de complements de cuina per a que tots els aptas siguin especials.

Tovalloles suaus i esponjose de 100% cotó en tons blancs i grisos amb elegants sanefes de ratlles. Barnussos lleugers de cotó de niu d’abella.

fall / winter

col·lecció 2020

Arriba el teixit premium de La Mallorquina La Mallorquina presenta una col·lecció de teixits naturals, suaus, frescos i lleugers de gamma superior. Elaborada amb teixits i acabats de gran qualitat.

Els llençols són de cotó percal, delicadament brodats amb motius florals. La roba de taula és de lli i cotó, amb un estil refinat i natural.